Kullanılacak malzemeler;
1 kg. süt, 
1 paket (250 gr) margarin,
 2 su bardağı şeker,
 1 paket vanilya,
Yapılışı;
Önce un ile yağı kavurun. Şekeri ekleyip kavurmaya devam edin. Sütü 
azar azar ekleyin. Çırparak pişirin. Oldukça yoğun bir muhallebi 
kıvamına gelip pişince ocaktan indirin. Hemen vanilyayı ekleyip 10 
dakika kadar çırpın. Buzdolabında en az 2-3 saat bekletin. Soğuk kıvama 
gelince her birinden ceviz büyüklüğünde parçalar alın, içine ceviz ve 
tarçın karışımından koyup kapatın ve yuvarlayın. Lokumları hindistan 
cevizi serpilmiş tepsiye dizebilirsiniz. Hindistan cevizine bulanmasını 
sağlayıp, kürdan batırın. Servis edene kadar buzdolabında saklayın. Bu 
kadar basit.
Afiyet bal şeker olsun.
